Home NL

Welkom in de wereld van…

De boeken van E.L. James hebben menigeen beroerd en als je hier bent gekomen, zal het thema je aanspreken.
Maar waar gaat het eigenlijk over? Is het zomaar een verhaal of is het wat veel mensen willen maar waar ze eigenlijk niet de moed voor hebben gehad om het te proberen?
Ja, we spreken over BDSM… de wereld van Bondage, Dominantie, Sado- en Masogisme en natuurlijk niet te vergeten Erotiek en Liefde!

Vaak horen wij "BDSM, nee dat is niet mijn ding…" of "Ik laat me toch niet vrijwillig slaan?" en als je dan mensen treft die net een stapje verder zijn en je laat ze de keuze, dan zullen de meeste mensen kiezen voor de "veilige" dominante kant.
Toch zijn er ook erg veel mensen nieuwsgierig naar BDSM maar weten niet goed waar ze moeten beginnen en maken alvast hun eigen verhaal over wat ze in ieder geval NIET willen.
Waarom zeg je dus "Nee" maar bedoel je eigenlijk "Ja, ik zou er best eens wat meer van willen weten…". Ben je bang om iemand anders te laten beslissen over wat er met jou gebeurt? Ben je bang voor pijn? Of weet je het gewoon niet maar zegt je instinkt: "Niet doen!"…

Laten we eerst eens het grootste fabeltje uit de wereld helpen: "De dominant is de baas!"
Niets is minder waar. Binnen de BDSM bepaald de dominant inderdaad wat er gaat gebeuren, echter heeft de sub of slaaf altijd de mogelijkheid om te stoppen. De rol van de dominant binnen de BDSM is een verzorgende rol. De dominant heeft uitsluitend tot taak om zijn of haar sub alles te geven wat hij of zij wil en hem of haar te laten groeien in zijn of haar ik. Waar alles om draait is vertrouwen en wederzijds respect…